Uitnodiging Masterclasses omgevingsplan

Stedenbouwkundige bureaus, de VNG, Geonovum en het programma Aan de slag met de Omgevingswet geven een praktisch instrumentarium voor het omgevingsplan. 

De afgelopen maanden hebben stedenbouwkundige bureaus samen met de Vereniging Nederlandse Gemeenten, Geonovum en het programma Aan de slag gewerkt aan een instrumentarium voor het omgevingsplan. Uitgangspunt is dat elke gemeente met dit instrumentarium in staat is om zijn gebiedsontwikkelingen vorm te geven in de periode voor en na de invoering van de Omgevingswet.

Masterclasses

De masterclasses geven inzicht en antwoord op praktische vragen. Van een toelichting op regelsets voor veelvoorkomende activiteiten tot een instructie over het opstellen en verwerken van een TAM-IMRO omgevingsplan. En van het spelen met annoteren tot het opstellen van een strategie en routekaart. Ook komt het zelf opstellen dan wel uitbesteden aan een bureau aan bod.
 
Bekijk het programma

Aanmelden

 Voor iedere gemeente zijn er mogelijkheden om gebiedsontwikkelingen vast te leggen binnen de kaders van de Omgevingswet! Op 11 oktober worden ze toegelicht en kan je vragen stellen aan de opstellers van het instrumentarium. We zien je graag bij de online masterclasses op 11 oktober a.s.

 

Updates per e-mail ontvangen?