Uitnodiging Veldlab: Praktisch aan de slag met Annoteren van activiteiten

Doelgroep

Het Veldlab is bedoeld voor planmakers, beheerders van omgevingsdocumenten en planbureau 's van bevoegde gezagen. Samen met experts ga je in dit Veldlab praktisch aan de slag.  

Op 24 mei 2024, 31 mei 2024 en 14 juni 2024 staat de basis centraal: het annoteren van activiteiten. We kijken hoe activiteiten, regelkwalificaties en locaties samenhangen en wat het effect van annoteren daarop is. Wil jij dit samen met andere bevoegd gezagen en experts ervaren? Dan ben je van harte welkom in dit Veldlab. 

 

Praktische informatie 

Voor deelname in het Veldlab is het belangrijk dat je de oefensoftware meeneemt waarin je STOP/TPOD omgevingsplan/waterschapsverordening/omgevingsverordening kunt opstellen en kan publiceren naar de pre-omgeving van het DSO.  

Tijdens de Veldlabs zijn er verschillende experts aanwezig die jouw vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast hoor je ook direct de oplossingsrichtingen die andere bevoegde gezagen op deze dag ontwikkelen. Aan het eind van de dag ga je dus naar huis met een extra portie technische en praktijkervaring.   

We kijken ernaar uit om samen met jou te kunnen werken en leren! 

Praktisch 

Thema Annoteren van activiteiten 
Datum 24 mei 2024, 31 mei 2024 en 14 juni 2024 
Tijd 

9:30 – 16:00 uur  

NB:  Op 7 juni en 21 juni organiseren we aanvullend een online vragenuur, waarin we elkaar resultaten kunnen laten zien en vragen kunnen stellen die later zijn opgekomen. Ben je aangemeld ontvang je automatisch deze uitnodiging om online deel te nemen aan deze sessies. 

Locatie Regio Midden (Amersfoort), Regio Noord Provinciehuis Leeuwarden  ) en regio Zuid (nog nader te bepalen ) 

Updates per e-mail ontvangen?