Werkplaats Derde Tranche

In de  werkplaats   Derde Tranche bleek dat het voorbereidingsbesluit met meer dan één tijdelijk regelingdeel succesvol is geïmplementeerd in het DSO-LV. 

 

We bekeken toen de resultaten van twee voorbereidingsbesluiten: het voorbereidingsbesluit van de provincie Noord-Holland (met tijdelijk regelingdelen voor de gemeenten Bergen, Enkhuizen en Schagen) en van het ministerie van EZK (met tijdelijk regelingdelen voor de gemeenten Borsele, Kapelle en Reimerswaal).In deze sessie was gepland om ook nog een aantal procedurele aspecten rondom de reactieve interventie te bespreken maar daar was toen onvoldoende tijd voor. Daarom spraken we af om dat te combineren met het tonen van de resultaten van een proef met een reactieve interventie. Die resultaten zijn er inmiddels.

Op donderdag 23 juni van 14.30 tot 16.00 uur laat Nienke Jansen (Geonovum) zien wat het resultaat is van de reactieve interventie die de provincie Noord-Brabant heeft gegeven op een wijziging van het omgevingsplan van de gemeente Eindhoven. Ook gaan we in op een aantal procedurele aspecten van de reactieve interventie.

Geen uitnodiging ontvangen maar wel interesse? Laat het weten via implementatieTPOD@geonovum.nl.

PS. Mocht u niet bij deze sessie aanwezig kunnen zijn, dan kunt u de opname later terugkijken.

Updates per e-mail ontvangen?