Beheerplan Zouweboezem

Het beheerplan Zouweboezem van de provincie Utrecht is te vinden op de viewer. Kies daar "Regels op de Kaart" en vervolgens voor de optie "bekijk omgevingsdocumenten". Daar ga je naar document zoeken en vul je in:  /akn/nl/act/pv26/2023/2_6 

In het beheerplan Zouweboezem van de provincie Utrecht zijn inspirerende voorbeelden te vinden over het gebruik van gebiedsaanwijzingen bij specifieke gebieden. Zie met name de annotaties in hoofdstuk 3 en paragraaf 4.3.8 in de onderstaande afbeelding.

Gebiedsaanwijzingen in beheerplan Zouweboezem

​​​​​

  • In paragraaf 5.2.1.1 staat een mooi voorbeeld van het gebruik van een gebiedsaanwijzing voor het aangeven van het gebied waar bepaalde maatregelen worden getroffen. Daardoor kun je met een prik op de kaart het (zoek)gebied vinden waar maatregelen voor het leefgebied van een diersoort getroffen worden.

Op verzoek van de provincie heeft Geonovum een versie van dit beheerplan gepubliceerd waarin ook met met de objectsoorten Hoofdlijn en Kaart is geannoteerd. De software van de provincie maakte dat destijds nog niet mogelijk. Deze versie van het beheerplan is te vinden via /akn/nl/act/pv26/2023/PU_N2000_Geonovum. In onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de loofdlijn (rood kader) te zien.

Hoofdlijn gebruikt in de structuur van Zouweboezem

 

  • In deze versie zijn hoofdlijnen geannoteerd voor habitatrichtlijnsoort, habitattype en instandhoudingsdoel
  • In deze versie is een KaartObject gemaakt.

Updates per e-mail ontvangen?